Aula

Aula bliver fremtidens kommunikationskanal i folkeskoler, SFO’er og dagtilbud. I Aula får børn, elever, forældre og pædagogisk personale sikker og brugervenlig adgang til informationer fra skoledagen og livet i dagtilbuddet.

Video om Aula
Gå til næste sektion

Om Aula

Om få år bliver Aula den samlede indgang til informationer fra skole og dagtilbud.

I 2019 bliver Aula den nemme, brugervenlige og sikre måde at kommunikere på for dig, som er forælder, elev eller ansat på en folkeskole eller i en SFO. Aula vil erstatte folkeskolernes brug af SkoleIntra og give mulighed for at se relevante opslag, sende beskeder eller se informationer fra fx læringsplatforme og andre løsninger med tilknytning til skolen.

Dagtilbuddene i 95 af landets kommuner vil tage Aula i brug i 2020. Dermed får de fleste forældre en fælles og velkendt indgang for deres børn fra vuggestue til de går ud af folkeskolen.

Gå til næste sektion

Spørgsmål & svar

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål om Aula.

Hvorfor skal vi have Aula? Hvornår kan jeg bruge Aula? Hvor vil jeg kunne bruge Aula? Hvilke informationer vil jeg kunne finde i Aula? Flere spørgsmål
Gå til næste sektion

Nyheder

Se resultaterne af delleverance 2

Seneste nyheder

Aula kører i Odder Kommune

Aula-prøveundervisning giver viden til projektet

Pilotprocessen er i gang

Flere nyheder
Gå til næste sektion

Bag om projektet

Aula udvikles som en del af det fællesoffentlige Brugerportalsinitiativ (BPI), der skal etablere tidssvarende digitale platforme, der kan understøtte en ny folkeskole og målene i folkeskolereformen.

Aula kravspecificeres og indkøbes af KOMBIT, kommunernes it-fællesskab, mens Kommunernes Landsforening, KL, står for programledelsen i forbindelse med BPI-initiativet. Det er Netcompany, i samarbejde med virksomhederne Frog og Advice, der udvikler Aula og sikrer, at løsningen bliver godt implementeret i skoler og dagtilbud.

Aula udvikles desuden i tæt samarbejde med en styregruppe, som består af repræsentanter fra otte kommuner; København, Næstved, Kalundborg, Billund, Høje Taastrup, Svendborg, Aalborg og Aarhus. Styregruppen for Aula har til opgave at træffe alle væsentlige beslutninger i forbindelse med projektet – med fokus på kommunernes og brugernes behov.

Læs mere om KOMBIT Se styregruppen for Aula Læs mere om Netcompany Læs mere om brugerportalsinitiativet
Gå til næste sektion